Contact

Maart 2021; In verband met langdurige afwezigheid van de therapeut door persoonlijke omstandigheden, is de praktijk voorlopig gesloten. U kunt zich voorlopig niet aanmelden voor behandeling.

De praktijk is de komende periode slechts bereikbaar voor vragen over eerdere behandelingen, bij voorkeur via email, waarbij u er rekening mee dient te houden dat een reactie op uw email wat langer kan duren.

Wiechmann Psychotherapie

Mw. drs. M. (Marjolein) Wiechmann

Wilt u zich aanmelden voor behandeling, kunt u onder tabblad ‘Actueel’ vinden of er sprake is van een wachtlijst, of onverhoopt een aanmeldingsstop.

BELANGRIJK in geval van crisis of spoed; in gevallen dat acute zorg noodzakelijk is, kan ik u niet helpen. In geval van crisis of spoed, dient u contact op te nemen met uw eigen huisarts of de huisartsenpost (0900-8880).

Telefoon
06-82000168

Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 9-17 uur. Tijdens schoolvakanties is de bereikbaarheid beperkt.

Therapie-afspraken kunnen gepland worden op maandag, dinsdag of woensdag tussen 9-17 uur, en duren 45 minuten.

Wanneer u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik help u graag verder!
I.v.m. therapiegesprekken kan ik de telefoon vaak niet opnemen. Spreekt u dan alstublieft de voicemail in of stuur een e-mail of sms-bericht, dan bel ik u uiterlijk de volgende werkdag terug.

Email
marjolein@wiechmannpsychotherapie.nl

In verband met de privacy-wetgeving en de AVG (algemene verordening Gegevensverwerking) wil ik u vragen zo min mogelijk persoonlijke informatie via email te versturen, ivm risico op data-lek of hacking. Wanneer u mij uw contactgegevens mailt, kan ik contact met u opnemen. Voor de veiligheid van uw gegevens is het verstandig om gevoelige informatie, zoals informatie over uw klachten, of behandelverslagen, aan mij persoonlijk te overhandigen of per post aan mij te versturen.

Adres
Wilhelminalaan 43,
6641 DE Beuningen


Grotere kaart weergevenLet op;
De praktijkruimte is gevestigd in het pand van Huisartsenpraktijk Kroese-De Maat. De ingang bevindt zich aan het Thorbeckeplein (‘het oude postkantoor’). Parkeren is gratis, met gebruik van een parkeerschijf.

Wanneer u een afspraak heeft, hoeft u zich niet te melden bij de assistente, maar kunt u direct plaatsnemen in de wachtruimte. Ik zal u daar komen ophalen.