Contact

Wiechmann Psychotherapie

Mw. drs. M. (Marjolein) Wiechmann

ACTUEEL

Omdat ik het belangrijk vind om zorg in de nabije omgeving zo bereikbaar mogelijk te houden, en dus de wachttijd zoveel mogelijk te beperken, kies ik ervoor om alleen cliƫnten uit de directe omgeving van Beuningen (oa Weurt/Ewijk/Druten/Wijchen) aan te nemen. Wanneer dit niet voor u geldt, zal ik uiteraard met u meedenken over mogelijkheden in uw eigen woonplaats/regio.

November/december 2020: De afgelopen maanden is de wachttijd voor behandeling dermate hoog opgelopen dat ik reeds langer een aanmeldstop moet hanteren. Door de maatregelen omtrent Covid-19, neemt de wachtlijst helaas niet zo snel af als ik had gehoopt. U kunt zich op dit moment dan ook niet aanmelden voor behandeling. Uw huisarts kan zo nodig contact met mij opnemen om uw zorgvraag en mijn mogelijkheden hierin te bespreken.

Op deze plek zal gemeld worden wanneer er weer ruimte is voor nieuwe aanmeldingen.

Door de Covid-19-maatregelen werk ik momenteel niet alleen face-to-face op de praktijk, maar ook online, met consulten via beeldbellen, beveiligde chat of per telefoon. Ik volg hierin de richtlijnen van mijn beroepsvereniging en het RIVM.

BELANGRIJK in geval van crisis of spoed; in gevallen dat acute zorg noodzakelijk is, kan ik u niet helpen. In geval van crisis of spoed, dient u contact op te nemen met uw eigen huisarts of de huisartsenpost (0900-8880).

Telefoon
06-82000168

Bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 9-17 uur. Tijdens schoolvakanties is de bereikbaarheid beperkt.

Therapie-afspraken kunnen gepland worden op maandag, dinsdag of woensdag tussen 9-17 uur, en duren 45 minuten.

Wanneer u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik help u graag verder!
I.v.m. therapiegesprekken kan ik de telefoon vaak niet opnemen. Spreekt u dan alstublieft de voicemail in of stuur een e-mail of sms-bericht, dan bel ik u uiterlijk de volgende werkdag terug.

Email
marjolein@wiechmannpsychotherapie.nl

In verband met de privacy-wetgeving en de AVG (algemene verordening Gegevensverwerking) wil ik u vragen zo min mogelijk persoonlijke informatie via email te versturen, ivm risico op data-lek of hacking. Wanneer u mij uw contactgegevens mailt, kan ik contact met u opnemen. Voor de veiligheid van uw gegevens is het verstandig om gevoelige informatie, zoals informatie over uw klachten, of behandelverslagen, aan mij persoonlijk te overhandigen of per post aan mij te versturen.

Adres
Wilhelminalaan 43,
6641 DE Beuningen


Grotere kaart weergevenLet op;
De praktijkruimte is gevestigd in het pand van Huisartsenpraktijk Kroese-De Maat. De ingang bevindt zich aan het Thorbeckeplein (‘het oude postkantoor’). Parkeren is gratis, met gebruik van een parkeerschijf.

Wanneer u een afspraak heeft, hoeft u zich niet te melden bij de assistente, maar kunt u direct plaatsnemen in de wachtruimte. Ik zal u daar komen ophalen.