Wie ben ik?

Marjolein WiechmannMijn naam is Marjolein Wiechmann en ik ben psycholoog en psychotherapeut. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Ik heb klinische psychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, en de opleiding tot Psychotherapeut bij RINO Zuid in Eindhoven voltooid. Ik heb ruime ervaring opgedaan in de psychiatrie en in een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk. Ik heb me gedurende de afgelopen jaren gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, EMDR (Eye Movement Desensitization Reprocessing) en (partner-) relatietherapie. Dit zijn therapievormen die goed bij mij passen, en bewezen effectief zijn voor vele verschillende problemen.

Wanneer u bij mij in psychotherapie komt, vind ik het van groot belang dat u zich in mijn spreekkamer op uw gemak voelt. De gesprekken gaan immers over emotionele onderwerpen en dan is wederzijds vertrouwen heel belangrijk. Er is mij dan ook veel aan gelegen om met u een goede werkrelatie op te bouwen. Ik zet me in om betrouwbaar, helder en transparant voor u te zijn.

BIG-geregistreerd onder nummer 799.150.888.16.

Ik ben geregistreerd als Senior Schematherapeut in het Register van de Vereniging voor Schematherapie, en aspirant lid van de Vereniging voor EMDR Nederland (in opleiding tot EMDR Europe Practioner)

Aangesloten bij;